STN EN 1028-1 + A1: 2009 (92 0615), Požiarne čerpadlá. Požiarne odstredivé čerpadlá so zavodňovacím zariadením Časť 1 Triedenie. Všeobecné a bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text) - Jirát, Jaromír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1028-1: 2002 + A1: 2008