STN EN 60432-3/A2: 2009 (36 0131), Žiarovky. Požiadavky na bezpečnosť Časť 3 Halogénové žiarovky (iné ako vozidlové). Zmena A2 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A2 STN EN 60432-3: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60432-3: 2003/A2: 2008
Spracovateľ: Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy