STN EN 60335-2-6/A2: 2009 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-6 Osobitné požiadavky na stabilné sporáky, varné panely, rúry a podobné spotrebiče. Zmena A2 - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-6: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-6: 2003/A2: 2008