STN EN 60335-2-84/A1: 2009 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-84 Osobitné požiadavky na toalety. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN 60335-2-84: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-84: 2003/A1: 2008