STN EN ISO 4651/A1: 2009 (77 0811), Ľahčené gumy a plasty. Stanovenie dynamickej tlmiacej účinnosti (ISO 4651: 1998/Amd 1: 2006). Zmena A1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1STN EN ISO 4651: 1998 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4651: 1995/A1: 2008
Spracovateľ: Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy