STN EN 1439: 2009 (07 8611), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Postup skúšky fliaš na LPG pred plnením, v priebehu plnenia a po plnení - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1439: 2008