STN EN 1439: 2009 (07 8611), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Postup skúšky fliaš na LPG pred plnením, v priebehu plnenia a po plnení - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1439: 2008
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 1439 z júla 2008, STN EN 14763 z marca 2006, STN EN 14794 z marca 2006 a STN EN 14913 z augusta 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty