STN EN 1440: 2009 (07 8612), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Pravidelná kontrola prepravných vratných fliaš na LPG - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1440: 2008