STN EN 115-1: 2009 (27 4802), Bezpečnosť pohyblivých schodov a pohyblivých chodníkov Časť 1 Konštrukcia a montáž - Volčko, Vladimír; Mihálik, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 115-1: 2008