STN EN 115-1: 2009 (27 4802), Bezpečnosť pohyblivých schodov a pohyblivých chodníkov Časť 1 Konštrukcia a montáž - Volčko, Vladimír; Mihálik, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 115-1: 2008
Názov z disku
Táto norma nahrádza STN EN 115+A1 z februára 2001 v celom rozsahu. STN EN 115+A1 z februára 2001 sa múže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Vladimír Volčko, Dušan Mihálik. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty