STN EN 50505: 2009 (36 7080), Základná forma na vyhodnotenie vystavenia osôb pôsobeniu elektromagnetických polí zo zariadení na odporové zváranie a príbuzné procesy - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50505: 2008