STN EN 50505: 2009 (36 7080), Základná forma na vyhodnotenie vystavenia osôb pôsobeniu elektromagnetických polí zo zariadení na odporové zváranie a príbuzné procesy - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50505: 2008
Názov z disku
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty