STN EN ISO 13732-1: 2009 (83 3558), Ergonómia tepelného prostredia. Metódy posudzovania ľudských reakcií na kontakt s povrchmi Časť 1 Horúce povrchy (ISO 13732-1: 2006) - Mokráň, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13732-1: 2008