STN EN ISO 13732-1: 2009 (83 3558), Ergonómia tepelného prostredia. Metódy posudzovania ľudských reakcií na kontakt s povrchmi Časť 1 Horúce povrchy (ISO 13732-1: 2006) - Mokráň, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13732-1: 2008
Názov z disku
Táto norma nahrádza STN EN ISO 13732-1 z marca 2007 v celom rozsahu. STN EN ISO 13732-1 z marca 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Pavel Mokráň. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty