STN ISO 3534-2: 2009 (01 0216), Štatistika. Slovník a značky Časť 2 Aplikovaná štatistika - Janiga, Ivan; Horníková, Adriana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 3534-2: 2006