STN ISO 3534-2: 2009 (01 0216), Štatistika. Slovník a značky Časť 2 Aplikovaná štatistika - Janiga, Ivan; Horníková, Adriana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 71 Aplikácie štatistických metód v riadení kvality (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 3534-2: 2006
Táto norma nahrádza STN ISO 3534-2 z júla 1999 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Janiga, Adriana Horníková. Technciká komisia: TK 71 Aplikácie štatistických metód v riadení kvality
Keywords: normy