STN ISO 2859-10: 2009 (01 0261), Štatistické prebierky porovnávaním Časť 10 Úvod do systému štatistických prebierok porovnávaním podľa ISO 2859 - Janiga, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2859-10: 2006