STN EN ISO 9001: 2009 (01 0320), Systémy manažérstva kvality. Požiadavky (ISO 9001: 2008). - Grauzeľ, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9001: 2008