STN EN ISO 9001: 2009 (01 0320), Systémy manažérstva kvality. Požiadavky (ISO 9001: 2008). - Grauzeľ, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9001: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 9001 z apríla 2001 (01 0321) v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Grauzeľ. Technická normalizačná komisia: TK 22 Kvalita
Norma je nahradená normou STN EN ISO 9001 z februára 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy