STN EN 12517-2: 2009 (05 1305), Nedeštruktívne skúšanie zvarov Časť 2 Hodnotenie zvarových spojov hliníka a jeho zliatin prežarovaním. Úrovne prípustnosti - Mráz, Ľuboš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12517-2: 2008
Spracovateľ: Ľuboš Mráz. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy