STN EN ISO 11117: 2009 (07 8608), Fľaše na plyny. Ochranné čiapočky ventilov a chrániče ventilov. Navrhovanie, výroba a skúšanie (ISO 11117: 2008). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 11117: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 962 + A1 z novembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2010
Keywords: normy