STN EN ISO 15744: 2009 (10 6009), Ručné neelektrické náradie. Prepisy na meranie hluku. Technická metóda (trieda presnosti 2) (ISO 15744: 2002). - Chnapko, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15744: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 15744 z októbra 2004 v celom rozsahu. STN EN ISO 15744 z októbra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Rudolf Chnapko.
Keywords: normy