STN EN 1526 + A1: 2009 (26 8851), Bezpečnosť motorových vozíkov. Doplnkové požiadavky na automatické funkcie vozíkov (Konsolidovaný text). - Volčko, Jaroslav; Paučová, Antónia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1526: 1997 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1526 z januára 2001 v celom rozsahu. STN EN 1526 z januára 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Jaroslav Volčko, Antónia Paučová. Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy