STN EN 13059 + A1: 2009 (26 8883), Bezpečnosť priemyselných vozíkov. Skúšobné postupy na meranie kmitania (Konsolidovaný text). - Holoda, Jozef; Kosík, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13059: 2002 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13059 zo septembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 13059 zo septembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Jozef Holoda, Miroslav Kosík. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy