STN EN 12110 + A1: 2009 (27 5522), Tunelové stroje. Uzavreté tlakové priestory. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12110: 2002 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12110 z decembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 12110 z decembra 2003 sa môže s touto normou používať do 28.12.2008
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy