STN EN ISO 2867: 2009 (27 7412), Stroje na zemné práce. Prístupové sústavy (ISO 2867: 2006 + Cor. 1: 2008). - Volčková, Antónia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2867: 2008