STN EN ISO 2867: 2009 (27 7412), Stroje na zemné práce. Prístupové sústavy (ISO 2867: 2006 + Cor. 1: 2008). - Volčková, Antónia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2867: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 2867 z decembra 2006 v celom rozsahu. STN EN ISO 2867 z decembra 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Antónia Volčková. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Norma je nahradená normou STN EN ISO 2867 z júla 2012 v celom rozsahu. Používať sa môže do 30. 6. 2014
Keywords: normy