STN EN ISO 6683: 2009 (27 7539), Stroje na zemné práce. Bezpečnostné sedadlové pásy a ich kotviace úchytky. Požiadavky a skúšky (ISO 6683: 2005). - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné práce a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6683: 2008
Táto norma nahádza STN EN ISO 6683 zo septembra 2005 v celom rozsahu. STN EN ISO 6683 zo septembra 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné práce a priemyselné vozíky
Keywords: normy