STN EN ISO 3450: 2009 (27 8150), Stroje na zemné práce. Brzdové systémy strojov na kolesovom podvozku. Požiadavky na systémy a účinky a skúšobné postupy (ISO 3450: 1996). - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna; Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3450: 2008