STN EN ISO 3450: 2009 (27 8150), Stroje na zemné práce. Brzdové systémy strojov na kolesovom podvozku. Požiadavky na systémy a účinky a skúšobné postupy (ISO 3450: 1996). - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna; Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3450: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3450 z apríla 2000 v celom rozsahu. STN EN ISO 3450 z apríla 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Svetlana Sekerešová, Anna Chlebničanová, Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy