STN EN 15027: 2009 (27 8615), Premiestniteľné stenové a lanové píly určené na stavenisko. Bezpečnosť. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15027: 2007