STN EN 15027: 2009 (27 8615), Premiestniteľné stenové a lanové píly určené na stavenisko. Bezpečnosť. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15027: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15027 z augusta 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák.
Norma je nahradená normou STN EN 15027 + A1 zo septembra 2009 v celom rozsahu. Používať sa môže do 28. 12. 2009
Keywords: normy