STN EN 60079-27: 2009 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 27 Koncepcia iskrovo bezpečnej prevádzkovej zbernice (FISCO) - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-27: 2008