STN EN 60079-27: 2009 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 27 Koncepcia iskrovo bezpečnej prevádzkovej zbernice (FISCO) - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-27: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 60079-27 z decembra 2006 v celom rozsahu. STN EN 60079-27 z decembra 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.4.2011
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy