STN EN 61326-3-2: 2009 (35 6508), Elektrické zariadenia na meranie, riadenie a laboratórne použitie. Požiadavky na elektromagnetickú kompatibilitu Časť 3-2 Požiadavky na odolnosť bezpečnostných systémov a zariadení určených na vykonávanie bezpečnostných funkcií (funkčnej bezpečnosti). Priemyselné aplikácie v špecifikovanom elektromagnetickom prostredí - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 104 Riadenie priemyselných procesov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61326-3-2: 2008
Táto norma spolu s ostatnými časťami súboru noriem STN EN 61326 nahrádza STN EN 61326 z decembra 2001
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 104 Riadenie priemyselných procesov
Keywords: normy