STN EN 60335-2-108: 2009 (36 1055), Elektrické spotrebíče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-108 Osobitné požiadavky na elektrolyzéry (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-108: 2008