STN P CEN/TS 15173: 2009 (38 6440), Systémy zásobovania plynom. Rámec referencií pre systém manažérstva integrity plynovodov (PIMS). - Danovič, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15173: 2006