STN P CEN/TS 15173: 2009 (38 6440), Systémy zásobovania plynom. Rámec referencií pre systém manažérstva integrity plynovodov (PIMS). - Danovič, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 113 Doprava a rozvod plynu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15173: 2006
Táto predbežná norma je určená na overenie
Táto predbežná norma nahrádza anglickú verziu STN P CEN/TS 15173 zo septembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Danovič. Technická komisia: TK 113 Doprava a rozvod plynu
Keywords: normy