STN EN 15587: 2009 (46 1037), Obilniny a výrobky z obilnín. Stanovenie nečistôt v pšenici (Triticum aestivum L.), tvrdej pšenici (Triticum durum Desf.), raži (Secale cereale L.) a v kŕmnom jačmeni (Hordeum vulgare L.). - Polák, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15587: 2008
Spracovateľ: Marián Polák. technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2009
Keywords: normy