STN EN 15585: 2009 (46 1040), Obilniny a výrobky z obilnín. Pšenica tvrdá (Triticum durum Desf.). Stanovenie percentuálneho množstva mitadinných zŕn a výpočet percentuálneho množstva sklovitých zŕn. - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15585: 2008