STN EN 15585: 2009 (46 1040), Obilniny a výrobky z obilnín. Pšenica tvrdá (Triticum durum Desf.). Stanovenie percentuálneho množstva mitadinných zŕn a výpočet percentuálneho množstva sklovitých zŕn. - Polák, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15585: 2008
Táto norma nahrádza STN 46 1011-11 z 11.4.1988 a STN 46 1011-38 z júla 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy