STN EN ISO 3451-1: 2009 (64 0218), Plasty. Stanovenie popola Časť 1 Všeobecné metódy (ISO 3451-1: 2008) - Ševcová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3451-1: 2008