STN P CEN/TS 15223: 2009 (64 3034), Potrubné systémy z plastov. Validované návrhové parametre potrubných systémov z termoplastov uložených v zemi. - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15223: 2008