STN P CEN/TS 15223: 2009 (64 3034), Potrubné systémy z plastov. Validované návrhové parametre potrubných systémov z termoplastov uložených v zemi. - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15223: 2008
Táto predbežná norma je určená na overenie
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov, TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy