STN EN 1612-1 + A1: 2009 (69 1287), Plastárske a gumárske stroje. Reakčné tvarovacie stroje Časť 1 Bezpečnostné požiadavky na dávkovacie a miešacie jednotky (Konsolidovaný text) - Bešina, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1612-1: 1997 + A1: 2008