STN EN 1612-1 + A1: 2009 (69 1287), Plastárske a gumárske stroje. Reakčné tvarovacie stroje Časť 1 Bezpečnostné požiadavky na dávkovacie a miešacie jednotky (Konsolidovaný text) - Bešina, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1612-1: 1997 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1612-1 z novembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 1612-1 z novembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ivan Bešina.
Keywords: normy