STN EN 1417 + A1: 2009 (69 1309), Plastárske a gumárske stroje. Dvojvalcové stroje na miesenie. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Masarovičová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1417: 1998 + A1: 2008