STN EN 1417 + A1: 2009 (69 1309), Plastárske a gumárske stroje. Dvojvalcové stroje na miesenie. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Masarovičová, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1417: 1998 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1417 z júna 1999 v celom rozsahu. STN EN 1417 z júna 1999 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Eva Masarovičová. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Dátum účinnosti opravy normy: december 2009
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2011
Keywords: normy