STN EN 12013 + A1: 2009 (69 1310), Plastárske a gumárske stroje. Uzavreté miesiče. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12013: 2000 + A1: 2008