STN EN 12013 + A1: 2009 (69 1310), Plastárske a gumárske stroje. Uzavreté miesiče. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12013: 2000 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12013 z decembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 12013 z decembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ladislav Brodňan.
Keywords: normy